Feestelijke familiedag met formeel tintje

Zaterdag 22 juni organiseert VGnetwerken de jaarlijkse familiedag. Deze dag is speciaal voor alle gezinnen bekend met een zeldzaam genetisch syndroom. Ontmoeten en vooral veel plezier hebben staan centraal. En vanwege de naamswijziging van de vereniging krijgt deze feestelijke dag een formeel tintje.

Kom jij ook naar de familiedag?

Heb jij behoefte een ouder te spreken die aan één een woord genoeg heeft? Anderen te ontmoeten die niet vreemd naar jouw kind kijken? Even geen zorgen, maar vooral plezier hebben met je gezin. Kom dan zaterdag 22 juni naar de familiedag op landgoed Hotel Parc Spelderholt in Beekbergen.

PROGRAMMA 10:30 - 14:30 uur

VGnetwerken organiseert een mooi programma, waarin ontmoeten en plezier voor jong en oud centraal staan:

  • Een voorstelling van theater “de lachende zon” voor en met mensen met ernstige meervoudige beperkingen met hun familie als publiek.
  • Een presentatie van Chiel Egberts met en voor ouders over “drienamiek”, de dynamiek in de driehoek ouder – kind – hulpverlener.
  • Maud Wilms leest met broers en zussen uit haar boek “Len en zijn broer”
  • In de wandelgangen is een informatiemarkt
  • Een lekkere lunch verzorgd door studenten van Parc Spelderholt
  • Een fotograaf maakt een feestelijk portret
  • Kinderen kunnen relaxen in de prachtige snoezelruimte
  • Onder eigen toezicht kunnen broertjes en zusjes zwemmen
  • Volop ruimte in het programma voor onderling contact

Naamswijziging

Vereniging VGnetwerken gaat haar naam wijzigen in vereniging ZeldSamen, netwerken voor zeldzame genetische syndromen. De naamswijziging vraagt om een akkoord van haar leden. In het programma is dan ook ruimte opgenomen voor de ALV.


Locatie Parc Spelderholt

Dit jaar is de familiedag op het prachtige landgoed Hotel Parc Spelderholt in Beekbergen. Parc Spelderholt biedt jongeren met een verstandelijke beperking een werk-, leer- en logeerplek. Met als doel het vergroten van de zelfredzaamheid. Klik hier voor een virtueel kijkje op deze bijzondere locatie

Gratis voor leden VGnetwerken

Heb jij ook interesse in deze dag? Mail naar Mieke van Leeuwen via info@vgnetwerken.nl en je ontvangt de definitieve uitnodiging per e-mail.

De dag is gratis voor leden van VGnetwerken (tot max. 6 personen). Natuurlijk zijn niet-leden van harte welkom op deze feestelijke dag. Er wordt dan een vergoeding van € 15,- per volwassene (kinderen zijn gratis) voor de lunch, programma en locatie gevraagd.

 

Het bestuur van VGnetwerken ziet jullie graag zaterdag 22 juni 2019.

Namens,

Carla Sloof-Enthoven, Annina van Logtestijn-Heimovaara, Arjen Heinen, Trees van ´Foort-van Til, Mieke van Leeuwen en Antine van Goor - Schaap

gegevens

titel
Feestelijke familiedag met formeel tintje
datum
zaterdag 22 juni 2019
tijd
10:30 - 14:30 uur
locatie
Parc Spelderholt in Beekbergen

realisatie: christiaanhoogeveen.nl