Kom je ook naar de familiedag?

Zaterdag 22 juni organiseert VGnetwerken de jaarlijkse familiedag. Deze dag is speciaal voor alle gezinnen bekend met een zeldzaam genetisch syndroom. Ervaringen delen en vooral veel plezier hebben staan centraal.

Kom jij ook naar de familiedag?

Heb jij behoefte een ouder te spreken die aan één een woord genoeg heeft? Anderen te ontmoeten die niet vreemd naar jouw kind kijken? Even geen zorgen, maar vooral plezier hebben met je gezin. Kom dan zaterdag 22 juni naar de familiedag.

Locatie Parc Spelderholt

Dit jaar is de familiedag op het prachtige landgoed Parc Spelderholt in Beekbergen. Parc Spelderholt is meer dan een restaurant, hotel en unieke trouwlocatie. Zij bieden jongeren met een verstandelijke beperking een werk, leer en logeerplek. Met als doel het vergroten van de zelfredzaamheid. Klik hier voor een virtueel kijkje op deze bijzondere locatie

Aanmelden familiedag

VGnetwerken organiseert een mooi programma, waarin ontmoeten en plezier voor jong en oud centraal staan. Heb jij interesse in deze dag? Mail naar info@vgnetwerken.nl en je ontvangt de definitieve uitnodiging per e-mail.

Het bestuur van VGnetwerken ziet jullie graag zaterdag 22 juni 2019.

 

 

 

gegevens

titel
Kom je ook naar de familiedag?
datum
zaterdag 22 juni 2019
tijd
locatie
Parc Spelderholt in Beekbergen

Agenda

donderdag 21 maart 2019
 
zaterdag 6 april 2019
 
zaterdag 22 juni 2019
 

realisatie: christiaanhoogeveen.nl