Informatiebijeenkomst 16p11.2 deletie/duplicatie

Op dinsdagavond 21 mei presenteren Dr. Mieke van Haelst, klinisch geneticus en Drs. Lotte Kleinendorst, arts-onderzoeker klinisch genetica de nieuwste ontwikkelingen omtrent de 16p11.2 deletie/duplicatie. Ouders, familieleden, hulpverleners bekend met deze genetische aandoening zijn van harte welkom om ervaringen te delen.

Voor wie?

De informatieavond is bedoeld voor patiënten, ouders, verzorgers, familieleden van een patiënt met een deletie dan wel duplicatie 16p11.2. Ook hulpverleners zijn van harte welkom op deze bijeenkomst.

Doel

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de afdeling klinische genetica van het Amsterdam UMC. Het doel is om de nieuwste ontwikkelingen over de genetische aandoening 16p11.2 deletie/duplicatie te bespreken met de betrokkenen. Er is ruim de gelegenheid voor het delen van ervaringen.

gratis deelname

Deelname aan de informatieavond is gratis. Meld u wel zo snel mogelijk aan via 16p@amc.nl. Wilt u hierbij ook vermelden met hoeveel personen u verwacht te komen? De locatie is het AMC Amsterdam, collegezaal 2.

 

Heeft u vragen, mail gerust naar 16p@amc.nl.

Wij hopen op een goede opkomst.

 

Dr. Mieke van Haelst, klinisch geneticus

Drs. Lotte Kleinendorst, arts-onderzoeker klinische genetica

gegevens

titel
Informatiebijeenkomst 16p11.2 deletie/duplicatie
datum
dinsdag 21 mei 2019
tijd
18:30 - 20:30 uur
locatie
Amsterdam UMC locatie AMC, Collegezaal 2, Amsterdam

realisatie: christiaanhoogeveen.nl